2008. augusztus 2., szombat

Hero Comes Home

(Neeem, nem tartom magam hősnek, csak Beowulf soundtracket hallgatok hehe...)

Hát, elérkezett a nagy pillanat. Még egy este itt a Trinityn, és holnap repülök haza (ha az égiek meg a Delta is úgy akarják). Kata ma reggel lelépett Bostonba (nagy könnyes búcsúzkodás után, hüpp), úgyhogy nincs más hátra mint összecuccolni (egész napos program lesz) és várni a holnapot.
Nem vagyok különösebben elkenődve. Volt ebben az évben minden, ami belefért, csupa jó dolog, kaland meg sok sok mesemondás - nem olyan volt, mint vártam, de sokkal jobb annál... és bármikor jöhetek vissza, Amerikába menni soha többet nem lesz egy olyan hűűűű meg haaa nagy dolog mint először volt. Vannak itt barátaim akik várnak, és persze itt az ISC (remélhetőleg jövő nyárra visszajövök dolgozni). Szóval nem temetem ezt az egészet, és nagyon vidám vagyok, hogy megyek haza a családomhoz és a barátaimhoz.

Ezzel együtt a blog a végéhez ért. Senkit nem akarok az otthoni mindennapokkal untatni - a Tarkabarka Naplót az utazásra találták ki, a kalandokra meg a mesemondásra. Köszönöm mindenkinek, aki idáig kitartott az olvasásban, remélem élveztétek a beszámolókat :) Az angol blog nyitva marad (sok bepótolnivalóm van rajta), valamint fut tovább Lukianosz barátunk és Tündér Ilona is.
Ha megint utazom, megint fogok írni. Ismertek, nem ülök meg sokáig a fenekemen.
Ahoy.

4 megjegyzés:

  1. ja. és már a 18. oldalon tartok Győrújbarátos írásodban, és naggyon tecc! :)))) ezenkívül ma sikerült valamiképp visszaálmodnom Sárvárt, de olyan furán, hogy képeslapokat árultak a diákírók fotóiból, darabját 7000Ftért... :P
    biztos azért álmodtam vissza, mert idén B/Művészetek Völgyében is van vmi Sárvári diákírós dolog, kár, h amikor mi voltunk, nem vonultak ki, pedig mekkora lett volna már...

    VálaszTörlés
  2. Ismeretlenül is megint írok.Jó volt olvasni tégedet,egy valóságos mese a sok mese között.Eddig is szerettem a meséket,de a blogodot bújva nem egy mesét olvastam újra nekem és gyerköceimnek.Köszi!Ha megint útra kellsz "sarkadon"lógok majd,csak sugja meg valaki meg ,hogy megint úton vagy.Szeretném olvasni a Tüdér Ilonást,persze ha meghívsz hozzá-mert nem tudom milyen kritériumok alapján van a kiválasztás.
    A következö útazásig is kivánok esmény teljes hétköznapokat és sikeres mesemondást.
    Üdv némethonból Lele

    VálaszTörlés