2008. április 30., szerda

Ujabb helyzet (jelentes)

Nah, ma is kiszivtuk az elet velejet! Reggel fellepes egy iskolaban (ezuttal csak megfigyelokent voltam jelen), delutan pedig kocsikazas a Mississippi es az Illinois menten, gyonyoru, vizzel erasztott tajak a habokbol kikandikalo haztetokkel (hehe), sziklafalra festett mitologikus szornyek, indian temetkezesi halmok kilatokkal a tetejukon, viragzo fak, kis vendeglo nagy akvariummal, csokifagyi, indian trading post, sasok es egyeb vadmadarak, es minden egyeb, ami szem-szajnak ingere. Este regeszekkel fogunk vacsorazni, es holnap tovabbi kirandulas varhato tovabbi meselessel (Illinois az 50. az allamok listajan turizmus szempontjabol - el nem tudom kepzelni miert). Ma lattam az ivet is St. Louis-ban, messzirol (marha nagy!), szombaton alatta fogunk meseket mondani, ott zajlik a fesztival :)
Random coolsag: nincs jobb mint reggel a szorgosan lepattintott obszidian nyilhegyek csilingelesere ebredni! (tettem egy turat Larry muhelyeben, hat azt hiszem az oskorosaink helybol lepeteznenek...)
Egyeb random coolsag: szorgosan keszulunk a vasarnapi mushroom partira (neeem, nem az a mushroom. Az eheto fajta. Es a szarnyas viziparducot is meg a gombavadaszat elott lattuk, akar hiszitek, akar nem, hehe) (termeszetesen rezervatum teruleten voltunk, de hat inkabb vadasszon az ember gombara mint indianra...) Jah, es ott jartunk ahonnan Lewis es Clark elindult a Vadnyugat fele, how cool is that :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése