2011. december 21., szerda

Csajok a városban

Miután kikeveredtünk a karácsonyi vásárból, tovább indultunk; bámultuk az utcákat és a kirakatokat, és az ötödik sugárúton felsétáltunk egészen a Macy's-ig a kedvenc gyöngyboltunkat keresve. Hideg volt, de sütött a nap; a tömeg tolongott; a taxik dudáltak; New York olyan volt, mint New York. Bementünk néhány ruhaboltba; az egyikben őrületesen hosszú sor állt, és nem tudtuk kitalálni, miért, mert a leárazott ruhák kerültek három- négyszáz dolcsiba... benéztünk több ékszerboltba is, de megfoghatatlan okokból mindegyik wholesale bolt volt. A továbbiakról ismét meséljenek a képek:

Picike cupcake-ek. De legalább vannak. Láttunk egy pizzázót, ahol nem volt egy morzsa sem az egész fehérre meszelt boltban.


Egy csini épület és egy nagy számláló, amit nem tudtunk kibogozni.


Egy orrmányán álló elefánt.


Egy dinoszaurusz egy falon.


Kata egy orosz szuvenírbolt előtt. No pun intended.


Olasz étterem.


Ismerős épület.


Kiállítás színesre festett poharakból a Vasaló orrában.


Kedvenc márkám boltja, még ha méregdrága, akkor is.


Díszsaláta, Kata kedvéért.


Kerest meg a képen az összes buborékot!


Nagyjából öt órát talpaltunk a városban; nagyon jó móka volt, még akkor is, ha utána kis híján elaludtunk egymás vállán a metrón hazafelé. Megtaláltuk a kedvenc gyöngyboltunkat és egy újabb órát bogarásztunk benne; hazafelé a WTC tövében letámadtunk egy ruhaboltot is, de akkora volt benn a karácsonyi tömeg, hogy hamar feladtuk (az egyik fogas tövében két riadtan kuporgó kisgyereket találtunk... mehettek volna a National Geographic címlapjára. First world problems.)
Hazafelé jövet még lőttem egy karácsonyi dinoszauruszt. Íme:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése