2012. március 18., vasárnap

Marketing még egyszer

Mire észbe kaptunk volna, véget is ért a három napos intenzív kiképzés: még összeültünk egy nagyon tartalmas délelőttre, amibe megpróbáltunk minden kérdést és témát belezsúfolni, hogy semmi ne maradjon függőben. A mai napon leginkább arról volt szó, minek kell feltétlenül benne lennie egy mesemondó életrajzában, és hogyan kell bemutatkozó szöveget írni úgy, hogy sokat mondjon kis helyen, és mégis maradjon benne egyéniség. Ezzel aztán jól el is szöszöltünk egy darabig; óra végén mégis maradt egy kis idő olyan létfontosságú dolgokra, mint árak és tiszteletdíj, további honlap szabályok, és még néhány híres mesemondó honlapját is megrágtuk, hogy lássuk, ők mit írnak magukról.
Természetesen három nap alatt nem kerülhetett sor mindenre; mégis úgy érzem, hogy Kim nem hagyott kérdést megválaszolatlanul. Mindannyian új ötletek és tervek áradatával távoztunk, vidáman és lelkesen; alig várjuk, hogy elkezdhessünk dolgozni a honlapunkon/CD-nken/szórólapunkon stb.

Az a szép az egészben, hogy Kim elsősorban és mindenek felett mesemondó, akárcsak mi; ha a kedvenc történeteiről beszél, elkönnyesednek a szemei, mohón vesz a kezébe minden új könyvet, csillogó tekintettel figyel, ha valaki valami érdekes dolgot mesél... és mivel ennyire szereti a mesemondást, elhatározta, hogy ebből szeretne élni. Azt mondta, azt kívánja, bár csak lett volna valaki, aki annak idején neki is megtanítja ugyanezeket a dolgokat.
Mi pedig szerencsések vagyunk, hogy ő úgy döntött, számunkra ő lesz az a valaki...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése