2011. augusztus 25., csütörtök

Szöszmötölések



Ezt a szép, bár kissé homályos pillangót fotóztam ma a kolesz előtti parkban :)

Figyelmeztetés Amerikában kevergőknek: nem minden SIM kártya illik minden telefonba. Nem, ez nem valami homályos párkapcsolati tanács, hanem szó szerint értendő: ma vissza kellett kocognom az AT&T boltba, mert mikrokártyát adtak rendes kártya helyett. Gond nem adódott a dologból, a mosolygó eladó úriember akit egyébkét Johnny Walkernek hívtak szóval mosolyogjon is, kicserélte a kártyát egy szó nélkül, miközben a tegnapi eladó a kínai diáklányokat bűvölte a kirakat előtt.

Soha nem fogok hozzászokni az amcsi kenyérhez. Kalácsíze van.

A nemzetközi diákok részére kialakított online adóbevallási rendszert Gleccsernek hívják. Bazi nagy és bazi lassú, gondolom.

Az egyik koleszban lakó akasztottlány-kísértet állítólag megtanulta elrontani a számítógépeket, sőt, gépelni is tud. Ezzel nem kevés élő személyt múlva felül.

Böngésztem egy kicsit a jegyzetboltban, és azt a felfedezést tettem, hogy Batman tananyag. Valamint Spidy és az X csapat is. Egy teljes tankönyv szól arról, hogy lehet velük színesebbé tenni a nyelvoktatást. Ámen, fiaim.

Holnap felderítem a könyvtárat.

4 megjegyzés:

  1. Jó ez a gleccser. Volt egy könyvtári rendszer a fősulin, Szikla volt a neve... Képzelheted, az milyen lassú... :)

    VálaszTörlés
  2. na most a pillangó és az akasztott lány kísértete fogott meg leginkább. így egymás mellett meg pláne Pratchett könyvbe illően hatnak (esetleg HP).

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezek feltételezték hogy iPhoneod van, abba kell a micro SIM, vagy talán még 1-2 ilyen nagyon techno telefon fut velük.

    Én is akarok képregényeket a tananyagba! :)

    VálaszTörlés