2007. december 20., csütörtök

Éééés... ennyi!

Ma reggel hivatalosan is befejeződött a vizsgaidőszakom; most már csak hátra kell dőlni, és várni az osztályzatokat és készülni a karácsonyra és olyan elmés dolgokkal foglalni el magam, mint spanyol nyelvű animék nézése (Naruto. Vessetek a mókusok elé.), bevásárlás Katával, szoba kitakaritása (piha), és.... ööö... izé... még több videó nézése?
A következő bejegyzésekben majd részletezem as iskolai dolgokat is, ez most csak egy... olyan kis izé... olyan kis micsodákkal... tegnap estefelé még megvoltak a dolgok... de senki nem tudja hová lettek...
(Vizsga utáni agyhalál. Dang.)
Végre volt időm elmenni fodrászhoz is, amiről kiderült hogy újabb kultúrsokk, mert ideát nem minden fodrász fest hajat, csak vágnak. Szóval át lettem irányitva egy másik fodrászhoz, aki szerencsére nyitva is volt, jó fej is volt, szabad is volt éppen, és festeni is tudott (orosz volt, egyébként). Erdemény: csillogó vörös hajzuhatag, háttérben sodródó rózsaszirmok, tincseken megcsillanó téli napsugár, lassitott felvételben lobogó frizura, kósza tincsek mögül átvillanó tekintet, úristen, nekem az agyamra mentek az animék. Öhöm.
Voltunk vásárolni is (igen, megint), letámadtuk a Marshall's-t és szereztem trickster-nadrágot (térdig érő kockás gatya) meg trickster-mellényt (rövid, zöld, himzett és nagyon mókás), akik szoktak velem MSNezni azok majd látják is. Mindent egybevetve azt hiszem Puck eluralkodott rajtam: minden ruhám zöld, vörös a hajam, vigyorgok, sokadszorra hallgatom az Original Prankster-t ("original, yeeeah") és fejjel lefelé lógok. Már amikor (lásd fotó).
A campus lassan kiürül. A kolesz egy pestisjárvány szinteréhez hasonlit: aki elhagyja a szobáját, annak sárga cetlit kell tűznie az ajtóra, és napról napra több a sárga cetli, miközben egyre halkabb a környék. Kisérteties. Külön felhivták rá a figyelmünket, hogy a könyvtár karácsony napján sajnos zárva lesz (ettől aztán lekékültünk. Karácsony napján? No way! Hogy képzelik?!)
Úgy elrepült ez a félév, mintha kirántották volna a lábunk alól a szőnyeget (sóhaj, szem sarkában elmorzsolt könnycsepp ami lehullás közben megcsillan a napnyugta fényében - Heero Yui style - szállingózó hópihék, magányos hegedű... na jó, most már komolyan elég volt...:)
Rátérek inkább az iskolai témákra.

1 megjegyzés: