2009. augusztus 17., hétfő

Egy konferencia képei

Mivel ma túl fáradt vagyok ahhoz, hogy hosszabb eszmefuttatásokba bonyolódjak, inkább feltöltök ide néhány képet.


Együtt ebédelünk. Svédek, dánok, norvégok, skótok, kanadaiak, angolok és franciák. Nem volt asztal ami bírta volna kapacitással, úgyhogy kiköltöztünk a gyepre. A közösségépítésnek semmi sem állhat az útjába!





George és az ifjú generáció (kivéve engem, mert én a kamera másik oldalán állok). Háttérben spanyol és portugál aláfestés.





Ir balladákat énekelünk. Balról jobbra: George, Luís, Ragnhild, Love, Clare, Martin ééés Christian, avagy Skócia, Portugália, Norvégia, Svédország, Irország, Anglia és Belgium.




A spanyol-portugál összesített csapat, békés egyetértésben.





Ének a szökőkútban és környékén, Clare vezényletével három szólamban, svédekre, írekre és magyarokra. Ötperces szünidő a fesztivál menetében.





Jitka, Ulf és jómagam, avagy a mesemondó kalózok elszánt ám maroknyi csapata.





Ebédszünet a szökőkútban, mely gátlástalan pancsolásba és vizespóló-versenybe fulladt. Itt, kérem, komoly szervező munka zajlik éppen. Becsszó.





A kelet-európai keménymag: Jitka, Birgit és szerénytelen személyem. Szerintem reprezentáció szempontjából derekasan helytálltunk. Ugye? ;)





A pancsolás csúcspontja: Patrick, Love és én megmásztuk a szökőkutat, és szoborcsoportként funkcionálunk. Az egyik legjobb pillanat volt az egész konferencián :)

Na, ennyit a szemnek. További fotókért zaklassatok egyenként ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése