2009. október 31., szombat

A washingtoni küldetés képekben - Furcsaságok és különlegességek

Időrendi sorrend és a teljesség igénye nélkül.Szobor valahol. Kicsi oroszlánokkal. A felirat szerint "In valor there is hope."Lelkek tárolására szolgáló kicsi szobor.A hírhedt selyemszemű maszk.Fehér Ház. A szabad világ szíve :DRóma, 2000 évvel ezelőtt.Túristás kép.Híres utolsó szavak.Esőkutya, avagy hogy lehet egy ritka és gyönyörű természeti jelenségnek pocsék nevet adni.Kápolna és pavilon a tengerészeti egyetemen.Koreai dobosok Lincoln bácsi lábainál.Világháborús emlékmű piros-kék veteránokkal.Kihalt állatfajok sírkövei az állatkertben.Igy jár az, akinek Halloween-re esik a szülinapja.Malacnak álcázott aktív trópusi lény.Elefántcickány, a nap sztárja. Shrúúúú.Lajhármedve.Ázsiai madárijesztők.Adams Morgan kerület, Madam's Organ étterem.Fekete Mária az etnikai sokszínűség jegyében.Indián múzeum 1......2...... és 3.A Smithsonian-kastély és a Capitol Hill.Űrkütyük.Halloween dekorációk.Georgetown.Kérjük, nyúljon hozzá.Kiállított paleontológusok a múzeumban.Van még valaki, akinek szívügye Sid, a lajhár?Nálunk bezzeg csak a McDonald's toboroz.FBI.Mókus Katának.Amerikai mentalitás.Az első női csillagász távcsöve Helgának ;)

3 megjegyzés:

  1. Az űrkütyük nem mind űrkütyük, hanem WWII-s repülőbombák is (a sárga orrú egy V-1, a pepita farkú egy V-2). Nem mintha nem lenne mindegy... :-)

    VálaszTörlés
  2. a idszószerű lényt meg pekarinak tippelem. de nem kizárt, hogy egyéb tagjai is élnek a malacrokonságnak odaát. azt a maszkot hordták is? És kiláttak a selymen? vagy erről már nem kaptál tájékoztatást?

    VálaszTörlés