2007. november 7., szerda

Hány balfék van még ezen a hajón?...

(P.c. verzió, cenzúrázva)

Az Inkvizióció a vesztébe rohan... az előadás jól sikerült, és egészen addig barátságos is volt a hangulat Cesi herceg partiján, amig a hülye csapattársaim el nem kezdtek veszekedni az ellenkező párttal... kész csapatromboló tréning, senki nem hallagott meg senkit, kis hiján tettlegességig fajult a dolog. Ott próbáltam menteni a menthetőt ahol csak tudtam, de sajnos a diplomácia a hangerő miatt hamvába holt. Ráadásul a három idióta csirlider akikkel egy csapatban vagyok öt perc alatt leglább tiz olyan mondatot ejtett ki a száján, amiért megégethetnénk saját magunkat... (pl. a Herceg kérdése: "És ha három pápa van egyszerre, akkor kinél van az Igazság?" csirlider: "Hát mind a háromnál!"... itt vertem a homlokom az asztalba... először...) Ha megfeszülök se hallgatnak meg, és ez idegesit egy cseppet, mert, mindenféle nagyképűséget félretéve, nekem van a legtöbb hátterem ehhez az egészhez... óra után próbáltam a lelkükre beszélni, hogy ha minden szóra vakon visszatámadnak, az összes indeterminate ellenünk fog fordulni és úgy veszitünk ahogy csak lehet... erre előálltak a brilliáns válasszal, hogy akkor most hamisitunk eretnek iratokat, és kivégezzük az ellenkező frakciót. Hatalmas ötlet.
1. Kicsit sem lesz gyanús ugyebár, hogy azt javasoljuk, kutassuk át X.Y. táskáját hátha van nála eretnek irat, és jééé, tényleg lesz;
2. Ha sikerül is kiiktatni egy embert, nyilvánvaló lesz, mit csináltunk, és mindenki más megutál minket...
Gyűlölöm a lánycsapatokat. Remélem a játék felénél meghalok és a fiúk között születek újjá (van rá némi esély, ha a tanár kihúzza a nevem a Grim Reaper Lottery nevű kedves kis sorsoláson...)

(Van egy olyan halvány sejtelmem, hogy a jelenlegi helyzet elég közel áll a történelmi valósághoz... sajnos...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése