2007. szeptember 11., kedd

Nagy hir! Mesemondás történik...

Na, kit hivtak meg előadni a 2008-as Northlands Storytelling Conference-re? Na kit? Na kit? Na kit? ENGEM!!!!
Bizony. Másfél órás workshopot fogok tartani, Április 26-án, nagyon-nagyon sok mesemondónak és nagyon-nagyon sok olyan embernek, akik szeretik a mesemondást. Országos esemény; itt a link:
http://www.northlands.net/conference/conference.htm
Még otthonról küldtem be a pályázatot; arra számitottam, hogy amennyivel elmaradok gyakorlatban és profi pályázatirásban, annyit behozok majd, mert sosem hallottak még magyar mesemondót angolul mesélni, és ezért elég magas ritkaságértékem van... és bejött. Köszönet a nemzetközi levelezőlistáról ismert kedves társaságnak, akik szóltak néhány szót az érdekemben. Most aztán felköthetem a gatyámat, és kezdhetek készülni, hogy igazán kitegyek magamért!
Öt mese van beigérve az ajánlóban, némi szinvonalas háttérinformációval és vaskos handoutokkal, amikben sok-sok magyar népmesés érdekesség foglaltatik (bár még egyáltalán nem biztos, hogy népmesékre szoritkozom... Móra és Szerb Antal birizgálják a fantáziámat). Kezdhetem felépiteni, hogy igazán jó legyen, Pláne, mert elküldtem a pályázatot vagy fél tucat másik helyre is...
Most madarat lehet fogatni velem. Sok madarat...

1 megjegyzés: